Stenen Showroom

3 b.jpgStenen Showroom

In onze stenen showroom zijn gevelstenen van verschillende merken tentoongesteld, inclusief de verwisselbare voegen in verschillende kleuren. Het uiterlijk van de totale gevel wordt immers voor een groot gedeelte bepaald door de voeg. We hebben leveringscontracten met een groot aantal steenfabrieken. De stenen van De Rijswaard zijn bijvoorbeeld prijsvriendelijk, én van hoge kwaliteit.

P1090092 (Custom).JPG

Om ruimte te maken voor de showmodellen van Kochs Kunststof kozijnen hebben wij een nieuwe showroom gerealiseerd boven in de zakgoedloods, grenzend aan de bestaande stenen-showroom. Hier zijn de producten heen verhuist die in de showroom bij de balie stonden, waardoor er ruimte is ontstaan voor de Kochs Kunststof kozijnen. 

Kochs Kunststof kozijnen showroom

In geen ander Europees land dan in Nederland worden zulke hoge eisen gesteld aan functionaliteit, esthetica en kleur van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Ongeacht of het een naar binnen- of buitendraaiend raam betreft, verdieping hoge of gevelbrede elementen of afwijkende inbouwsituaties. Voor ieder ontwerp kunt U bij ons terecht.

Het kunststof kozijn moet het houten kozijn imiteren. Ook hiervoor leent het K-Vision profielsysteem zich uitermate goed. Vorm van het profiel, houtnerf structuur decor maar ook de hoekverbinding. Het Kochs kunststof K-Vision Kozijn voldoet hier geheel aan.

Kortom, reden genoeg om met ons verder te praten over de mogelijkheden van Kochs kozijnen in uw woning

  • Kochs kunststof kozijnen showroom reproline
  • Kochs kunststof kozijnen showroom reproline
  • Kochs kunststof kozijnen en schuifpui showroom
  • kochs kunststof kozijnen halfrond
  • Kunststof openslaande dubbele deuren van Kochs

Deuren showroom

10 f.jpg

In onze deuren showroom kunt u zowel binnen- als buitendeuren bekijken. Binnen en -buitendeuren bieden we in verschillende maten en soorten. Van Albo deuren hebben we onder andere luxe buitendeuren en standaard balkondeuren.

Wij zijn ook dealer van Skantrea, Austria en Berkvens deuren.

Website realisatie: Madra - internet solutions

© 2022 De Houthal Bouwmaterialen B.V. Zevenhuizen.